Waarom komt iemand op het idee om een website te beginnen over glutenvrij leven? Wel, dat komt omdat één van ons PDS of prikkelbaardarm syndroom heeft. Vroeger leek het iets waar je maar mee moest leren leven, maar de laatste jaren lees je veel meer over glutenintolerantie en voedselallergieën. Zo kwamen we bij het low fodmap dieet uit en al gauw bleek dat vooral gluten de reden van o.a. mijn buikkrampen bleken te zijn. Nu, er zijn nog enkele andere zaken die ik moeilijk verteer, maar gluten zit toch wel in erg veel producten.  Het was voor ons foodies niet eenvoudig om de omschakeling te maken.

Smaak is heel erg belangrijk voor hobbykoks en levensgenieters zoals ons. Het werd dus een zoektocht en het resultaat daarvan is zichtbaar op deze website. Wij zijn nog steeds op zoek naar betere en lekkerdere producten, glutenvrijleven.be is dus nog geen afgewerkt product. Er zullen steeds nieuwe en andere producten en merken bijkomen. Net als restauranttips en recepten.

We hopen dat je er nuttige info uithaalt en veel plezier aan beleeft.

Tot later,
Inge & Guy

Laat ons gerust weten wat je ervan denkt of wanneer jij vindt dat we een bepaald product zeker moeten testen, een restaurant moeten opnemen in onze lijst, etc.

Je kunt ons trouwens ook volgen op Facebook en op Instagram.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial