Waar

Uit Eten?

Op restaurant gaan met een glutenintolerantie of sensiviteit is niet altijd leuk. Helaas is het aanbod op veel plaatsen beperkt of onbestaande. Onze ervaring is dat je bij de betere restaurants, mits je het bij reservatie doorgeeft, doorgaans een volledig aangepast menu kunt eten. Elders beperkt de keuze zich vaak tot enkele glutenvrije opties of eet je gerechten die sowieso glutenvrij zijn. 

In grote steden is de kans op een uitgebreid aanbod groter dan in kleinere.  

Wij werken deze lijst regelmatig bij en beperken ons momenteel tot Limburg, maar breiden uit naar de rest van Vlaanderen en wie weet ver buiten onze grenzen. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor foute informatie. De onderstaande lijst is samengesteld uit restaurants waar wij zelf glutenvrij gegeten hebben en uit zaken die op hun website claimen een glutenvrij aanbod of glutenvrije opties te hebben. Daarnaast baseren wij ons op info van lezers, restauranthouders etc. 

Informeer voor alle zekerheid steeds bij het restaurant in kwestie of je er glutenvrij kunt eten, zeker als je een zware intollerantie hebt.

Limburg (B)

Bistro’s, eethuisjes & tavernes …

Bilzen

Padam

Dilsen Stokkem

De Huiskamer (Rotem)

Genk

Krok 

Lommel

PrikThai

Peer

Pastabar La Cucina

Voeren

De Swaen

Op Diverse Locaties

Bar Bouffe

Laat ons zeker weten als je een leuk adres weet, dat zeker in deze lijst dient te worden opgenomen. Of wanneer je een goede of een mindere goede ervaring hebt met één van deze zaken. 

Ook restaurants buiten Limburg of uit het buitenland, die een vermelding waard zijn mogen steeds via onderstaand contactformulier gemeld worden.

Pizzeria’s & Snelle Hap

MAASEIK/OPOETEREN

Da Maria

DIVERSE LOCATIES

Domino’s pizza

Koffiehuizen & Theesalons

Contact

We horen graag van jou!

Heb je een tip voor ons? Is er product dat we zeker moeten proberen? Heb je vragen? Ben je producent, restauranthouder, een webshop etc. en vind je dat jij een vermelding op deze site verdient of wil je adverteren? Laat het ons weten!

12 + 10 =

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial